Menu

Menu

Prodhime sezonale kombinuar me ingrendientët më të freskët, marrë direkt nga toka, vijne tek ju me një menu të pasur tradicionale dhe unike. Vizitoni menunë dhe shfletoni galerinë për te zbuluar varietetin e pjatave tona. Brenda tyre do të gjeni traditën dhe perkujdesjen shqiptare. Kemi zgjedhur të sjellim në tavolinat tuaja cilësi dhe origjinalitet. Vera por edhe pije të tjera tradicionale si: rakia apo konjaku janë të shtëpisë. Po ashtu tek ne serviren produkte të vetë fermës, bimore e shtazore, nga të cilat marrim nënprodukte të shumta si prodhimet e bulmetit. Të gjitha këto përbëjnë një menu të pasur për të cilin jemi krenarë; për shijen dhe vlerat që mbart!
We look forward to seeing you up close!

Kategori:
Date:
restorant-bardhi-logo-gold 100x100 px

Bar Restorant Bardhi,
Kala Krujë, Krujë
+355 511 22 772,
Hapur: 09:00 - 22:00

sqAlbanian