Dyqani
Dyqani
Bardhi

Dyqani

Restorant Bardhi ju mirëpret për të shijuar specialitetet e saj me përbërës tërësisht BIO dhe “home-made”, prodhuar nga ferma dhe kantina e familjes. Por më e bukura është se ju keni mundësinë që këtë shije ta merrni me vete. Një shumëllojshmëri produktesh si: bulmetra të llojeve të ndryshme, turshi, reçel, komposto, verë, raki, konjak etj. janë të disponueshme për t’u blerë! Na vizitoni nga afër për më tepër nga dyqani ynë autentik ku do të gjeni origjinalitetin të cilin s’do doni ta humbisni!

g
restorant-bardhi-logo-gold 100x100 px

Bar Restorant Bardhi,
Kala Krujë, Krujë
+355 511 22 772,
Hapur: 09:00 - 22:00

sqAlbanian