cover-our-menu-restorant-bardhi

Menu

MESORE

BRUSKETA ME DOMATE
350 L
BRUSKETA FSHATI
400 L
BRUSKETA ME DJATHE
500 L

SUPA

SUPE PERIME
300 L
SUPE DOMATE
300 L
Supa e ditës
300 L

PASTA

MAKARONA TE FRESKETA ME DOMATE
500 L
MAKARONA TE FRESKETA ME PANA
500 L
MAKARONA TE FRESKETA
600 L

(me kimë)

DJATHRAT

DJATHË MIKS
500 L / person
DJATHË KACKAVALL
300 L
DJATHË I BARDHË
250 L
DJATHË FURRE
350 L

SALLATA

PATATE
250 L
SALLATË FSHATI
350 L
SALLATË JESHILE
200 L
TURSHI SHTËPIE
300 L
ULLINJ SHTËPIE
300 L
PERIME TË ZGARËS
300 L
SALCË KOSI
250 L
SPECA ME GJIZË
400 L

(në tavë)

QOFTE ME SALCË NË TAVË
400 L

PULA

PULË ME QULLË
2'800 L
PULË ME PILAF
2'800 L
PULË ME PATATE
2'800 L
PULË ME MAKARONA TË FRESKETA
3'000 L
GJEL FSHATI SIPAS DËSHIRËS
3'500 L

MISH QINGJI

KOFSHË QINGJI
1'500 L

(person)

BRINJË FURRE
2'500 L
BRINJË ZGARE
1'200 L
MISH QINGJI
1'100 L
TAVË KOSI
1'100 L

MISH MIKS

1'300 L / person

MISH VIÇI

BËRXOLLË
1'200 L
Biftek
900 L
SHISHQEBAP
800 L

FIleto
1'200 L
QOFTE SHTËPIE
500 L
TAVË DHEU
400 L

PICA

PICA MARGARITA
350 L
PICA ME PERIME
450 L
PICA KËRPURDHË
500 L

PICA TON
500 L
PICA SALLAM
500 L
Picë proshutë
500 L
PICA SALLAM PROSHUTË
500 L
Pica PRIMAVERA
550 L
PICA 4 DJATHRAT
600 L
PICA SALLAM KERPURDHË
600 L
PICA PROSHUTË KERPURDHË
600 L
PICA KAPRICOZA
600 L
PICA 4 STINET
600 L
PICA SHEFIT
700 L
PICA MIX
700 L

VERË

VERË E SHTËPISË E HAPUR 1 L
1'200 L
MOKER (0.75) ml
1'800 L
TORVIOLL (0.75) ml
2'800 L

FRESKUESE

PIJE FRESKUESE
160 L
UJË 0.75 ML
180 L
KAFE
80 L
KRIKO HEINEKEN E VOGËL
150 L
KRIKO KORCA E VOGËL
120 L
PAULANER
400 L
HEINEKEN
250 L
AMSTEL
200 L
KORCA
200 L
TIRANA
200 L
Akullore dhe

Ëmbëlsira

AKULLORE VOGËL
140 L
AKULLORE MESME
200 L
BAKLLAVA (stika, akullore)
300 L
KADAIF (stika, akullore)
300 L
KABUNI
300 L
restorant-bardhi-logo-gold 100x100 px

Bar Restorant Bardhi,
Kala Krujë, Krujë
+355 511 22 772,
Hapur: 09:00 - 22:00

sqAlbanian