Kantina

Kantina e Verës

Ne kemi zgjedhur të sjellim cilësi dhe origjinalitet në tryezat tuaja. Vera por edhe pijet e tjera tradicionale si: ‘raki’ ose konjaku janë të bëra në shtëpi.

Prodhimi, që në fazat e para, duke filluar nga vjelja, shtypja, fermentimi, filtrimi, shishja dhe ruajtja janë zbatuar plotësisht në ambientet e Restorantit Bardhi, duke ju garantuar shijen origjinale dhe sigurinë absolute.

Kategori:
Date:
restorant-bardhi-logo-gold 100x100 px

Bar Restorant Bardhi,
Kala Krujë, Krujë
+355 511 22 772,
Hapur: 09:00 - 22:00

sqAlbanian